چاپ این صفحه

توربین تاسیسات تقویت فشار گاز تبریز پس از اتمام اورهال، آماده بهره‌برداری مجدد شد

مدیر منطقه 8 عملیات انتقال گاز ایران از انجام موفقیت‌آمیز تست 72 ساعته توربین پس از عملیات اورهال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال گاز ایران، مهدی زارع مدیر منطقه 8 عملیات انتقال گاز ایران با اعلام این خبر گفت: انجام موفق تست 72 ساعته توربین تاسیسات تقویت فشار گاز تبریز پس از انجام اورهال اساسی توربین و با هدف اطمینان از صحت عملکرد، پایداری و ایمنی کامل تجهیزات آن انجام پذیرفت.

زارع افزود: این تست، بخشی ضروری از فرآیند تحویل‌گیری موقت پس از انجام اورهال توربین‌های گازی بوده و نقش تعیین‌کننده‌ای در ارزیابی آمادگی عملیاتی توربین برای ورود مجدد به مدار ایفا می‌کند.

مدیر منطقه 8 عملیات انتقال گاز ایران با اشاره به اهمیت عملیات اورهال اظهار داشت: انجام به‌موقع و دقیق عملیات اورهال، تضمین‌کننده استمرار انتقال پایدار گاز در فصول سرد سال است و مانع از بروز توقف‌های ناخواسته در فرآیند انتقال گاز می‌شود.

وی ادامه داد: در این عملیات، قطعات حساس توربین مورد بازبینی، تعمیر و جایگزینی قرار گرفت و تمامی تست‌های فنی مطابق با استانداردهای شرکت ملی گاز ایران اجرا شد.

زارع در ادامه ضمن قدردانی از تلاش بی‌وقفه کارکنان عملیاتی منطقه 8 عملیات انتقال گاز ایران تصریح نمود: موفقیت در انجام چنین تست‌های خطیر و حساسی، حاصل همدلی، تخصص و تلاش جمعی کارکنان خدوم این منطقه عملیاتی است که با روحیه‌ای جهادی، وظایف خود را به بهترین شکل ممکن به انجام می‌رسانند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این تست به عنوان مرحله‌ای حیاتی در فرآیند تحویل‌گیری و اطمینان از عملکرد پایدار تجهیزات، به‌صورت پیوسته و در مدت سه شبانه‌روز انجام شد.

زارع تاکید نمود: آرمان ما، انتقال پاک، ایمن، پایدار و بهره‌ور گاز طبیعی به عنوان رسالت اصلی شرکت انتقال گاز ایران است و منطقه 8 عملیات انتقال گاز ایران با تکیه بر توان متخصصان خود، تحقق این هدف را در سرلوحه مأموریت‌های خود قرار داده است.

9 بازدید
رای دادن به این مورد
(0 رای)
منتشر شده در اخبار اسلایدر
کد خبر: 1994